Økologisk Top Matcha
kr.295.00 —Kan købes som abonnement.
Vores økologiske topkvalitets Matcha kommer fra Kagoshima, Japans største økologisk certificerede teområde. Her dyrkes te under optimale forhold, hvilket giver en ren og intens smagsoplevelse.
Denne matcha er stenmortelsmalet – en sjælden og tidskrævende metode, hvor kun ca. 30 gram produceres i timen. Denne håndværksproces sikrer en særlig fin tekstur og en blød, nuanceret smag.
Matcha fremstilles af frisk grøn Tencha-te, som – ligesom ved Gyokuro – skyggedyrkes i 20 dage inden høst. Thebladene dampes og tørres skiftevis, inden de nænsomt males til det karakteristiske fine grønne pulver.
Matcha er en klassisk japansk ceremonite, der traditionelt tilberedes med bambuspiskeris (chasen) og en Matcha-skål.
Profil: Fyldig og cremet med kraftige noter af græs, tang og umami. Denne kvalitet egner sig særligt til den tykke matcha (Koicha) og bør nydes i den rene form, men kan også bruges til f.eks. matcha latte.
Fremgangsmåde: 1 tsk (1,5 g) Matcha hældes over i en lille skål. Herefter tilføjes 70 ml vand (70°C vand), Matchaen piskes op til det skummer og er derefter klar til at drikke. Følg vores vejledning til den perfekte kop Matcha her.
Netto vægt: 30 g.
Ikke på lager
Indhold: Økologisk grøn te (Japan).