A.C. Perchs Thehandel

Bæredygtighedspolitik

Success skabes bedst gennem bæredygtig produktion, og med respekt for alle led i processen

Bæredygtighedspolitik A. C. Perchs Thehandel

Hos A. C. Perchs Thehandel er vi fast besluttet på at gøre vores virksomhed og branchen mere bæredygtig. Det betyder at vi hele tiden skal søge gode og meningsfulde bæredygtighedspolitikker, der sigter mod at reducere
miljøpåvirkninger i alle vores aktiviteter. Samtidig fokuserer vi på at sikre, at vores produkter er godkendte og af høj kvalitet. Vi arbejder konsekvent sammen med dem, der søger at promovere bæredygtighed i vores forsyningskæde og alle vores leverandører skal leve op til vores leverandørkrav.

Vores miljø- og bæredygtighedspolitik er baseret på følgende principper:

 • At vores købsproces tilsigter ansvarlige indkøb fra certificerede haver.
 • At overholde gældende lovgivning, regler og menneskerettigheder.
 • At sikre, at alle medarbejdere er opmærksomme på vores miljø- og bæredygtighedspolitik og efterlever den.
 • At gennemgå og løbende stræbe efter at forbedre vores bæredygtighedspræstationer.
 • At fremme vores ansvar for miljøet i organisationen og vores omgivelser.
 • At kommunikere og implementere denne politik på alle niveauer i arbejdsstyrken.
 • At anvende de mest miljørigtige og  komposterbare emballagematerialer til så mange af produkterne som muligt. (Vores teposer er plastfri og lavet af komposterbare og biologisk nedbrydelige materialer.)
 • At reducere brugen af ​​energi, vand og andre ressourcer.
 • At minimere spild gennem genbrug.
 • At minimere rejseaktiviteter hvor det er muligt og undgå fysisk, herunder anvende alternativer såsom telekonferencer og videokonferencer.
 • Sikre, at vores værdier og aktiviteter udvikles på en måde, der er i tråd med denne politik.

A. C. Perchs er medlem af Ethical Tea Partnership.

Vi er stolte af at være en del af Ethical Tea Partnership, som har til formål at fremme langsigtede, systemiske forandringer på tværs af tre tematiske områder inden for te – økonomi, lighed og miljø. Med programmer på tværs af Afrika og Asien fører ETP også bæredygtighed på dagsordenen gennem pilotering af forretningsinnovationer og indflydelse på politik.

Bhakanje Tea Estate-projekt

I samarbejde med Himalayan Project og Human Practice Foundation har vi grundlagt og åbnet den højeste te plantage i verden i Bhakanje i Nepal. Projektet støtter lokalsamfundet med en teproduktion, der sælges hos A. C. Perchs tebutikker som Human Empowerment Tea. 100 % af overskuddet geninvesteres i fællesskabet. Projektstart 2016.

Læs mere om projektet her

Copenhagen Pride

A. C. Perchs er produktpartner for Copenhagen Pride. Copenhagen Pride er en fantastisk måde at fejre frihed, lighed og menneskerettigheder, og vi er stolte af at kunne meddele, at vi i 2023 igen er officiel produktpartner til Copenhagen Pride. I A. C. Perchs Thehandel er mangfoldighed og inklusion en naturlig del af vores hverdag, men der er stadig mange opgaver der skal løses på internationalt plan hvad angår lighed og frihed rundt om i verden. Selvom der er mere fokus på ligestilling i dag, bør alle uanset køn, seksuel orientering eller livsstil have mulighed for at opfylde deres drømme. Mangfoldighed og inklusion står højt på vores dagsorden og involverer alle medarbejdere og teams i vores gamle virksomhed og Copenhagen Pride sætter fokus på disse grundlæggende menneskerettigheder.

Derudover støtter vi:

Kræftens Bekæmpelse

www.cancer.dk

A. C. Perchs Thehandel Aps.

Christian Hincheldey & Stine Hincheldey Alwén.