Hjem » Shop » Tedåser

Viser 1–12 af 37 resultater

Hos A.C. Perchs finde De et stort udvalg af dåser til opbevaring af Deres te. Vores firkantede klassiske tedåse fås i 7 forskellige farver i 3 størrelser – 100g, 250g og 500g. Den runde dåse er tilgængelig i 9 farver. Dåserne kan med stor success benyttes som gaveartikler eller lign.

Hvad er tedåser

Tedåser er små eller store dåser, der ofte er lavet af metal. De vil have to dele: Selve dåsen og et låg. Låget slutter helt tæt på din tedåse for at sørge for, at der ikke kommer luft ind eller ud. Du kan få tedåser i alle former og størrelser, for at passe til dine tevaner. Det er også muligt at finde farverige og flotte tedåser, som passer til din stil.

Hvorfor bruge tedåser

Dåser til te kan bruges til både at opbevare løse teblade og tebreve. Når du bruger en tedåse til opbevaring af din te, holder du på alt smagen og aromaen og din te forbliver spændende at drikke i meget længere tid.

Med tedåser har du let ved at opbevare din te,og du slipper for tebreve der bliver iltet og kedelige, eller forsvinder blandt alle de andre ting du har stående i skabet. .

Tedåser til ethvert behov

Hos Perchs kan finde tedåser i forskellige størrelser og farver.

De fleste dåser kommer i 100 g./125 g., og enkelte dåser også i 200 g./250 g. 450 g og endda helt op til et helt kg.

Rund eller firkantet tedåse

Firkantet tedåse – Der kan lettere samle sig terester og fugt. Den firkantede tedåse kan derfor kræve lidt mere rengøring. Til gengæld kan den passe bedre på hylden
Rund tedåse- Den cylindriske form forhindrer at terester og fugt ophobes i hjørnerne.

Praktiske og holdbare tedåser i metal

Når du køber dem, vil du ofte finde tedåser i metal. Det er fordi at metal er utroligt holdbart, så du kan nyde din tedåse længe. Ved at vælge tedåser metal i stedet for plastik eller papirsposer, gør du også noget godt for miljøet.

Metallet sørger for, at dåsen ikke tager imod farve eller duft fra den te som kom i den. På den måde kan du nemt udskift tebladene i dine tedåser uden at det går ud over smag om aroma i den nye te.

Det er en god måde at producere mindre affald i din hverdag.

Du kan både finde store og små tedåser afhængigt af, hvor meget te du drikker, og hvor stort dit køkken er.

En stor te dåse er god, hvis du har meget af samme slags te. Men der er ingen grund til at lægge flere forskellige teer i den samme tedåse. Derfor er små tedåser gode til dig, som godt kan lide at have lidt af mange forskellige slags te.

Flotte tedåser

En tedåse er ikke bare en tedåse
Dåser til te er ikke kun et spørgsmål om praktisk opbevaring af din te. Tedåser findes i mange forskellige former med forskellige smukke og æstetiske udtryk.

Undgå at dine teposer krøller, fylder og roder i dine skabe.

Vores flotte tedåser fås i forskellige farver og mønstre og du kan selv vælge din helt egen stil til dit køkken. Selvom en tedåse gør det nemt at opbevare sin te i skabet, kan vores tedåser også sættes på en hylde. På den måde kan de både bruges praktisk til opbevaring af din te, samtidig med at de pynter både i dagligdagen og når der kommer gæster forbi..

Når din te står fremme er det også nemt at se, hvilke forskellige slags teer der er at byde på.

Rengøring af dine tedåser

Det er utroligt simpelt at rengøre dåser til te.

Hvis du kun bruger dem til at opbevare te i, så bliver de nemlig ikke særligt beskidte. For det meste kan du bare skylle tedåserne, når de er tomme, for at gøre dem rene igen. Sidder der noget fast, kan du bruge vand og sæbe.