Hjem » Shop » Tedåser

Viser 1–12 af 37 resultater

Tedåser til ethvert behov

Hos A.C. Perchs finder De et stort udvalg af dåser til opbevaring af Deres te. Vores firkantede klassiske tedåse fås i 8-10 forskellige farver i 2 størrelser – 100g og 200g. Den klassiske runde 200g dåse er tilgængelig i 9 farver,  og vores mindre, runde 125g dåser kommer i 6 forskellige farver, hvor 3 af farverne kun er tilgængelige i vores fysiske butik. Derudover, kan vi tilbyde en enkelt 400g dåse, samt 1kg dåser i 4 farver, til dem der ønsker at have store mængder te på lager. Til sidst har vi en serie af metalliske dåser, som er yderst velegnede som flotte værtinde gaver, eller til at pynte flot på køkkenbordet. Disse kommer i 4 farver i vores Superior model, hvor en af farverne kun er tilgængelig i vores fysiske butik, og 4 farver i vores Metallic model.

Hvad er tedåser?

Tedåser er små eller store dåser, der ofte er lavet af metal. De vil have to dele: Selve dåsen og et låg. Låget slutter helt tæt på din tedåse for at sørge for, at der ikke kommer luft ind eller ud. De kan få tedåser i alle former og størrelser, der passer til Deres tevaner. Det er også muligt at finde farverige og flotte tedåser, som passer til Deres stil.

Hvorfor bruge tedåser?

Dåser til te kan bruges til både at opbevare løse teblade og tebreve. Når De bruger en tedåse til opbevaring af Deres te, holdes smagen og aromaen intakt og teen forbliver spændende at drikke i meget længere tid.

Med tedåser har De let ved at opbevare Deres te, og slipper for at tebrevene bliver iltet og kedelige, eller forsvinder blandt alle de andre ting De har stående i skabet.

Rund eller firkantet tedåse

Firkantet tedåse – Der kan lettere samle sig terester og fugt. Den firkantede tedåse kan derfor kræve lidt mere rengøring. Til gengæld kan den stables bedre på hylden.
Rund tedåse – Den cylindriske form forhindrer at terester og frugt ophobes i hjørnerne.

Praktiske og holdbare tedåser i metal

Når De er på udkig efter tedåser, vil De ofte finde dem i metal. Det er fordi at metal er utroligt holdbart, så De kan nyde tedåsen længe. Ved at vælge tedåser i metal i stedet for plastik eller papirsposer, gør De også noget godt for miljøet.

Metallet sørger for, at dåsen ikke tager imod farve eller duft fra teen. På den måde kan De nemt udskifte tebladene i tedåserne uden at det påvirker smag og aroma af den nye te.

Det er en god måde at producere mindre affald i din hverdag.

De kan både finde store og små tedåser afhængigt af, hvor meget te De drikker, og hvor stort Deres køkken er.

En stor tedåse er god, hvis De har meget af samme slags te. Men der er ingen grund til at lægge flere forskellige teer i den samme tedåse, da det netop kan påvirke smag og aroma. Derfor er små tedåser gode til dem, som ønsker at have mange forskellige slags te.

Flotte tedåser

Dåser til te er ikke kun et spørgsmål om praktisk opbevaring af din te, men kan ligeledes bidrage med et smukt og æstetisk udtryk.

Hvis De anvender tedåserne til tebreve, undgår de at blive krøllede, fylde og rode i skabene.

Vores flotte tedåser fås i forskellige farver og mønstre og De kan selv vælge Deres helt egen stil til køkkenet. Samtidig med at tedåsen gør det nemt at opbevare sin te, kan de også sættes på hylden og pynte i både dagligdagen og når der kommer gæster forbi.

Når Deres te står fremme er det også nemt at se, hvilke forskellige slags teer der er at byde på.

Rengøring af tedåser

Det er utroligt simpelt at rengøre dåser til te.

Hvis De kun bruger dem til at opbevare te i, så bliver de nemlig ikke særligt beskidte. For det meste kan De bare skylle tedåserne, når de er tomme, for at gøre dem rene igen. Sidder der noget fast, kan vand og sæbe klare rengøringen.