Hjem » Shop » Matcha te

Viser alle 9 resultater

Hvad er matcha te?

Matcha er et udtræk af grøn te i form af et pulver, som skal blandes op med vand. Matcha er særligt kendt fra Japan, hvor den især anvendes ved japanske theceremonier, og hænger nøje sammen med den zenbuddhistiske etik. Tilberedelsen af Matcha te er meget forskellig fra traditionel thebrygning og kræver en smule tålmodighed og erfaring.

Hvordan smager Matcha te?

Matcha smager i retning af grøn te men med en mere cremet, koncentreret fornemmelse i munden. Typisk er den en smule bitter og har græsagtige og let parfumerede duftnoter med en sødlig krop. Er man ikke vant til Matcha te kan den kræve lidt tilvænning, da smagen er ret koncentreret og den har et højt indhold af koffein.

Køb matcha te i vores webshop

Hos A.C. Perchs kan De købe Matcha te i den højeste kvalitet. Matcha te er som udgangspunkt ikke billig, da der er knyttet en række traditioner til forædling, høstning og fremstilling som er fordyrende for det færdige produkt. Til gengæld repræsenterer hver kop korrekt tilberedt Matcha te en ekstraordinær smagsrejse, hvor De med fordel kan nyde den brilliante grønne farve, terroir, umami og en lang, cremet eftersmag.

Er De nybegynder indenfor Matcha te anbefaler vi at afprøve forskellige Matcha teer, da de smagsmassigt kan variere meget. Hos A.C. Perchs forhandler vi kun den ypperste kvalitet inden for Matcha te, herunder økologisk Matcha te.