Hjem » Shop » Rooibos te

Viser alle 7 resultater

Grøn Rooibos Citrus & Ingefær te

kr.63.00 pr. 100 g. Kan købes som abonnement.

Grøn Rooibos Papaya & Guava

kr.65.00 Pr . 100 g. Kan købes som abonnement.

Grøn Rooibos Havtorn

kr.65.00 pr. 100 g. Kan købes som abonnement.

Grøn Rooibos Ingefær & Pære

kr.63.00 pr. 100 g. Kan købes som abonnement.

Rooibos

kr.63.00 pr. 100 g. Kan købes som abonnement.

Rooibos Sweet Chai

kr.63.00 pr. 100 g. Kan købes som abonnement.

Rooibos Vanilje

kr.66.00 pr. 100 g. Kan købes som abonnement.

Rooibos te også kendt som rød te

Rooibos te, også kendt som klassisk rød Rooibos te, er en populær urtete lavet af bladene fra Aspalathus linearis-planten, der primært dyrkes i Sydafrika. Rooibos te er naturligt fri for koffein og kendt for sin naturlige sødme og fyldige smag. 

Rooibos er en alsidig te, der kan nydes på mange forskellige måder, både som varm eller kold, med mælk eller honning, eller som base for te-baserede drikke og desserter. 

Rooibos te kommer i mange forskellige smagsvarianter

Gå på opdagelse i vores brede sortiment af kvalitets Rooibos te, og forkæl dem selv med en lækker te med en unik og fyldig smag.

Forskellen på rød Rooibos te og grøn Rooibos te

Hos Perchs finder De både grøn Rooibos te og den klassiske røde Rooibos te. Vores Grøn og rød Rooibos fås i flere forskellige varianter og tilbyder hver deres unikke smagsoplevelser.

Grøn Rooibos er kendt for sin friske smag og lysere farve. Den er lavet af de umodne blade fra Rooibos planten og har en mildere smag end den røde variant. 

Rød Rooibos er den mest almindelige variant og er lavet af de modne blade fra Rooibos planten. Den har en karakteristisk rødlig farve og en sød og afrundet smag med noter af vanilje og honning. 

Uanset om De foretrækker den friske smag af grøn Rooibos eller den søde og afrundede smag af rød Rooibos, så er Rooibos te en drik med mange muligheder og smagsvarianter. 

Hvilke smagsvarianter af Rooibos te findes der?

Rooibos te findes i mange varianter, hvor teen blandes sammen med forskellige smagsgivende elementer som f.eks. vanilje, citrus, eller tropiske frugter som guava og papaya. Gå på opdagelse i Rooibos teens unikke smagsunivers og find den variant, der passer til Deres smag. 

Nyd Deres Rooibos te varm eller kold

Rooibos te er en populær drik over hele verden, og det bedste ved denne urtete er, at den kan nydes både varm og kold. 

Når De brygger Rooibos te, får De en varm og indbydende aroma, som vækker sanserne og indbyder til en hyggelig og afstressende stund. Er man mere til en kølig drik, er Rooibos et  fremragende valg til brygning af Ice Tea.

Sådan brygger De Rooibos te

At brygge en kop Rooibos kan virke som en simpel proces, men for at få den perfekte smag og aroma ud af tebladene, anbefaler vi at De følger nogle enkle trin.

Først og fremmest skal De sørge for at bruge frisk og koldt vand, når De brygger Rooibos te. Varm vandet op til 100°C , da det vil hjælpe med at trække alle smagsnuancerne ud af bladene. 

Det anbefales at anvende 10 g. pr. ltr. vand. og lade teen trække i 5-7 minutter for at opnå den bedste smag.

Når Rooibos te brygges, vil bladene ekspandere og frigive en rødlig farve, der giver teen sin karakteristiske røde nuance. Ønsker De en lidt sødere te, kan De også tilpasse efter smag, ved at tilføje sødestoffer som honning eller sukker, eller ved at tilsætte mælk for en mere cremet smag.

Rooibos te er et godt alternativ til kaffe

Er De på udkig efter en koffeinfri drik, som ikke påvirker søvnen? Rooibos er et godt alternativ til kaffe og andre koffeinholdige drikkevarer, da den ikke indeholder koffein. Man kan derfor nyde en varm kop Rooibos te, når som helst på dagen eller aftenen. 

Udover at være et koffeinfrit alternativ til kaffe, er indholdet af garvesyre i Rooibos te lavt, hvilket gør at Rooibos te ikke opleves så bitter og besk som andre teer, også selv om den trækker længe. Prøv en af vores mange smagsvarianter af Rooibos te allerede i dag og oplev den unikke smagsoplevelse.