Hjem » Shop » Jul

Viser alle 12 resultater

I denne kategori finder De alle vore gaveideer til jul. Her finder De både julekalendere, adventskalendere, vores refill julekalender, årskalendere og et væld af inspirerende gaveprodukter fra teens verden. Smukke gaveæsker med sort the, grøn the, hvid the og Oolong,.

Julen er en ganske særlig tid der byder på hyggeligt samvær med familie og venner. Intet er så hyggeligt som en god varm kop te. Te som tit også stavet the kommer i mange forskellige udgaver og kvaliteter, og i Perchs Thehandel har vi i 187 år specialiseret os i at importere de bedste teer hjem fra Sydøstasien. Nogle teer egner sig rigtigt godt til julen. De kryderede juleteer med nellike, pomerans og orange kommer i forskellige udgaver både i økologiske og i konventionelle udgaver.

Perchs – en verden af te

Den gamle tebutik i kronprinsensgade, slog dørene op første gang i 1835. Her mellem de originale lædertapeter, rustikke træreoler og rækkerne af store, velduftende tedåser af messing føler man sig hensat til en verden af i går, hvor vi gør os umage med at formidle passionen. Deres indkøbte teer vejes af på de gamle vægte og pakkes fint ind i papir – og efter endt ekspedition bliver du budt et bolsje til at gå videre på. Visse traditioner er der ingen grund til at ændre – og derfor er teen også alene i centrum her.