Indhold: Sort te (Indien), kanel, appelsinskal, nellikeknopper, fennikel, enebær, kanel aroma.
Indisk Chai
kr.63.00 pr. 100 g. —Kan købes som abonnement.
Chai fænomenet stammer oprindeligt fra Indien og Nepal hvor man igennem mange år har blandet kraftig te med krydderier og tilsat mælk og sukker.
Der findes ikke en endegyldig opskrift på Chai, da den er meget forskellig fra område til område.
Vi har sammensat en Indisk Chai af Assam, kanel, appelsinskal, nellikeknopper, fennikel og enebær.
Ikke sjældent kaldes Chai for teens Cappuccino.
Anbefalet tilberedning: 100°C vand / 6 g. pr. ltr. vand.
Trækketid: 7 minutter
Indisk Chai med mælk: fem store mål til en liter, (1/2 L vand, 1/2 L sødmælk). Teen koges med vand i en gryde om simrer i ca. 5 minutter. Dernæst tilsættes 1/2 liter sødmælk. Til sidst sies Chai blandingen fra og De kan nyde en dejlig kop Chai.
Region |
---|