Indisk Chai
kr.68.00 pr. 100 g. —Kan købes som abonnement.
Chai fænomenet stammer oprindeligt fra Indien og Nepal hvor man igennem mange år har blandet kraftig te med krydderier og tilsat mælk og sukker.
Der findes ikke en endegyldig opskrift på Chai, da den er meget forskellig fra område til område.
Vi har sammensat en Indisk Chai af Assam, kanel, appelsinskal, nellikeknopper, fennikel og enebær. Dette giver en kraftig fylde i koppen, så den kan tåle at blive blandet med mælk, og et spil af søde og krydrede noter.
Ikke sjældent kaldes Chai for teens Cappuccino.
Denne te, blandet med vores Rooibos Sweet Chai, findes også som Tea Bags.
Anbefalet tilberedning: 100°C vand / 6 g. pr. ltr. vand.
Trækketid: 6 minutter
Indisk Chai med mælk: fem store mål til en liter, (1/2 L vand, 1/2 L sødmælk). Teen koges med vand i en gryde og simrer i ca. 5 minutter. Dernæst tilsættes 1/2 liter sødmælk. Til sidst sies Chai blandingen fra og De kan nyde en dejlig kop Chai.
Indhold: Sort te (Indien), kanel, appelsinskal, nellikeknopper, fennikel, enebær, kanel aroma.
Region |
---|