Viser 1–24 af 25 resultater

Show sidebar

Økologisk Grøn Julete

DKK 60,00 pr. 100 g.

CHINA TAI PING HOU KUI ORGANIC

DKK 160,00 pr. 100 g.

ØKOLOGISK GRØN KUKICHA

DKK 75,00 pr. 100 g.

ORGANIC NEPAL EMERALD NEEDLE

DKK 75,00 pr. 100 g.

ØKOLOGISK GRØN COLOMBIA

DKK 100,00 pr. 100 g.

ØKOLOGISK MATCHA UJI

DKK 140,00

ØKOLOGISK MATCHA TOP

DKK 240,00

ØKOLOGISK CEYLON HEAVEN SCENT

DKK 72,00 pr. 100 g.

ØKOLOGISK TOP SENCHA

DKK 160,00 pr. 100 g.

YELLOW SUN

DKK 95,00 pr. 100 g.

WHITE MONKEY

DKK 95,00 pr. 100 g.

SENCHA ARATA ØKOLOGISK

DKK 65,00 pr. 100 g.

LONG JING

DKK 165,00 pr. 100 g.

ØKOLOGISK GYOKURO FUROUMON

DKK 245,00 pr. 100 g.

GRØN GUNPOWDER

DKK 44,00 pr. 100 g.

GRØN YUNNAN

DKK 58,00 pr. 100 g.

ØKOLOGISK GRØN VIETNAM

DKK 50,00 pr. 100 g.

ØKOLOGISK GRØN KOREA

DKK 60,00 pr. 100 g.

Økologisk grøn darjeeling

DKK 50,00 pr. 100 g.

GRØN TANZANIA ØKOLOGISK

DKK 55,00 pr. 100 g.

GLOBE THE

DKK 100,00 pr 100 g.

GRØN GENMAICHA

DKK 55,00 pr. 100 g.

FORMOSA FRAGRANT JADE

DKK 115,00 pr. 100 g.

CHUN MEE

DKK 44,00 pr. 100 g.

Grøn te er kendt for sin rene smag, smukke farve og gode egenskaber. Den grønne tes blade dyrkes i plantager mange steder i Sydøstasien, hvor de høstes og efterbehandles før den transporteres til Danmark. Grøn te er et rent naturprodukt, og betegnes ofte som ’den originale te’. Den gennemgår en kortvarig dampning eller ristning, der lukker bladcellerne og sikrer at theens smagskomponenter og dens sunde egenskaber bevares på rejsen til nordlige breddegrader og danske the-kopper.

Den grønne the produceres bla. i Kina og i Japan, men på vidt forskellig vis. I det kinesiske, er de traditionelle produktionsmetoder stadig meget udbredte, særligt hos de små producenter der lader theen tørre på måtter under solens stråler. I Japan har produktionen ofte en mere moderne karakter, hvilket blandt andet kommer til udtryk i plantagernes snorlige rækker. Både Kina og Japan byder på flere forskellige grønne theer, der hver især er kendetegnet ved en genkendelig helhed af selvstændige smagskomponenter.

Teerne kan opdeles i to hovedgrupper. Bladteer, som gyokuro, sencha, kabusecha, kawayanagi, hojicha og genmaicha, der skal laves et udtræk af, og pulverte, matcha, der skal blandes sammen med varmt vand og indtages fuldstændigt.

A.C. Perch’s Thehandel forhandler mange varianter af den grønne the, som alle bringer helt unikke smagsoplevelser.