Perch’s tilbyder ikke blot the, De kan nyde derhjemme – vi har også udviklet løsninger, der egner sig perfekt til kontoret.

Pyramider af the 

Vores svar til erhvervslivet og til Dem, der ønsker at kunne nyde en god kop the på arbejdspladsen, er the i eksklusive, pyramideformede tea bags af bæredygtigt materiale (majsstivelse). Tea bagsne der er udviklet af A. C. Perch’s Thehandel, og sikrer Dem en rigtig god oplevelse med Deres favorit-the.

De efterlader ingen cellulose-bismag, som det kan være tilfældet ved brug af papirsposer, og de tillader theen at udvikle sin fulde bouquet. Det betyder, at smagen fra alle typer theblade effektivt overføres til det vand, de tilberedes i.

Flere af vores theer er bredbladede theer (high grown), som før har været vanskelige at pakke i poser, uden at knuse theens blade. Med A. C. Perch’s pyramide tea bags er dette muligt. De er dermed garanteret en ren smagsoplevelse, når De nyder theen ligegyldigt om blandingens blade er skåret fint eller bredt.

Vores tea bags er pakket ind enkeltvis, så den individuelle thes bouquet ikke ødelægges, selvom den pakkes med andre theer. Perchs tea bags passer perfekt til en travl og individualiseret hverdag, hvor De for eksempel ønsker at kunne tilbyde en god kop the til kundemøder eller til kontorets medarbejdere.

Præsenter Deres the med stil 

Kontorlandskaber ser vidt forskellige ud, og derfor tilbyder vi naturligvis forskellige præsentationsæsker til arbejdspladsens the. De har dog alle det klassiske design tilfælles. Få for eksempel en stilren, hvid præsentationsæske i træ med plads til 45 tea bags.

De kan se alle vores præsentationsæsker og danne Dem et overblik over de mange theer, vi tilbyder i de unikke pyramide tea bags her.