Perch’s tilbyder ikke blot te, De kan nyde derhjemme – vi har også udviklet løsninger, der egner sig perfekt til kontoret. 

 

Pyramider af te 

Vores svar til erhvervslivet og til Dem, der ønsker at kunne nyde en god kop te på arbejdspladsen, er te i eksklusive, pyramideformede poser af gastronomisk nylon. Poserne, der er udviklet af A. C. Perch’s Tehandel, sikrer Dem en rigtig god oplevelse med Deres favorit-te.

De efterlader ingen cellulose-bismag, som det kan være tilfældet ved brug af papirsposer, og de tillader teens blade at brede sig ud så meget, som det er muligt i en pose. Det betyder, at smagen fra alle typer teblade effektivt overføres til det vand, de tilberedes i.

 

 

Flere af vores teer er bredbladede teer (high grown), som det før har været vanskeligt at pakke i poser, uden at knuse teens blade. Med A. C. Perch’s pyramideposer er dette muligt. De er dermed garanteret en ren smagsoplevelse, når De nyder teen ligegyldigt om blandingen blade er skåret fint eller bredt. 

Pyramideposerne er pakket ind enkeltvis, så den individuelle tes bouquet ikke ødelægges, selvom den pakkes med andre teer. Pakningen i pyramideposerne passer perfekt til en travl og individualiseret hverdag, hvor De for eksempel ønsker at kunne tilbyde en god kop te til kundemøder eller til kontorets medarbejdere. 

 

Præsenter Deres te med stil 

Kontorlandskaber ser vidt forskellige ud, og derfor tilbyder vi naturligvis forskellige præsentationsæsker til arbejdspladsens te. De har dog alle det klassiske design tilfælles. Få for eksempel en stilren hvid præsentationsæske i træ til Deres te, eller vælg en rustik, mørk kurvepræsentationsæske med plads til 45 tea bags. 

De kan se alle vores præsentationsæsker og danne Dem et overblik over de mange teer, vi tilbyder i de unikke pyramideteposer her.  

Skriv et svar