Vi har fået en ny te på hylderne – Tanzania Oolong – der dyrkes i Usambara bjergene i Tanzania. Plantagen ejes af en Bente Luther-Medoch, oprindeligt fra Schleswig-Holstein, har siden 1992 boet i Tanzania, hvor hun driver en teplantage ved Kilimanjaro sammen med sin mand.

Bentes te-plantage er kendt for at producere teer af enestående kvalitet. Hendes engagement i te-dyrkning har resulteret i kvalitetsteer, der adskiller sig markant fra regionens gennemsnitlige te-produkter.

Alle teer fremstilles i hånden i Bentes manufaktur. Tanzania Oolong er karakteriseret ved sit delvist fermenterede, brun-rødlige blad med lyse bladspidser.

Teen får en mellembrun farve ved brygning og tilbyder en mildt-aromatisk smagsprofil, der er sødlig og en anelse krydret.

Teen koster 91 kr. pr. 100 gram og kan købes HER.

Samarbejde og ansvarlighed 

Bente samarbejder med lokalbefolkningen og landmænd og bidrager til at sikre retfærdig handel og er fokuseret på at forbedre levevilkårene i lokalsamfundet.

Bente er også medstifter af “Kilimanjaro Projekt Initiative e.V.” i Tyskland, en organisation, der bidrager til lokale udviklingsprojekter med fokus på bæredygtighed og samfundsmæssige fremskridt.

En Verden af Teer

Dyk ned i en verden af smag og tradition med et utal af te-sorter. Hos A.C. Perchs Thehandel er vi stolte af at kunne tilbyde et ekstraordinært udvalg af over 150 forskellige kvalitetstheer, nøje udvalgt fra de fjerneste hjørner af verden. Vores sortiment spænder bredt – fra de kraftige sorte tesorter, til de lette og forfriskende sorter af grøn te, samt de delikate og aromatiske nuancer af hvid te.

Earl Grey 25 Stk

kr.105.00 Kan købes som abonnement.

White Temple Tea 25 Stk

kr.105.00 Kan købes som abonnement.

Hvid Tempel Te – White Temple Tea

kr.68.00 pr. 100 g. Kan købes som abonnement.