Påskete – En Fejring af Forår og Tradition

Med påsken lige rundt om hjørnet, byder vi, traditionen tro, Perchs Påskeblanding Happy Easter velkommen.

Theen er en blanding af kinesisk hvid og grøn the med søde og frugtige noter. Den passer skønt til forårets mildhed og indeholder blandt andet ananas, morbær, æble, papaya og jasminblomst.

Påskeblandingen pakkes i en ny iconic dåse med en tilhørende æske i påskens farver. Den er et smukt indslag på påskebordet og til foråret, og et dejligt alternativ til det klassiske påskeæg.

Hvid og grøn te

Perchs påskeblanding er en blanding af kinesisk hvid og grøn te. Den grønne te produceres mange steder i Sydøstasien bla. i Kina, Japan, Vietnam, Sri Lanka, Bangladesh, Indien, men på vidt forskellig vis. I det kinesiske, er de traditionelle produktionsmetoder stadig meget udbredte, særligt hos de små producenter der lader teen tørre på måtter under solens stråler.

Ligesom med grøn te gennemgår hvid te en kort bearbejdningsproces: dampning og tørring, så bladene bevarer flest mulige sunde egenskaber. Faktisk er hvid te den mindst behandlede te.

Når man laver hvide teer, plukker man de øverste, spæde bladknopper – lige før de folder sig ud til et blad. Fordi bladene skal være så spæde som overhovedet muligt finder plukning kun sted ganske få dage om året. For meget vand i denne periode kan ødelægge høsten. Høsten sker ofte tidligt om morgenen, eftersom skuddene på det tidspunkt stadig er godt beskyttede mod solen.

De hvide teer er lette og elegante i deres smag, og det gør dem særligt eftertragtede. De sidste ti år er det også blevet mere almindeligt at aromatisere de hvide teer.

  • Iconic Happy Easter Perchs Påskeblanding i Iconic dåse, der repræsenterer vores klassikere samt de forskellige sæsoner. Theerne er nøje udvalgte, og serierne produceres i begrænsede partier.
  • Påskete løs vægt Perchs påskeblanding i løs vægt.
  • Påskeblanding i gavedåse indeholder 125 g te pakket i en grøn dåse og gul gaveæske. En fin gaveide til en kær eller til Dem selv.

Påskebord med forårets farver

Foråret byder på skønne farver, som vi gerne bringer indenfor og bruger til at pynte påskebordet. Samtidig skaber farverne varme og glæde.
Og netop nydelsen af en kop the er langt mere end den herlige drik. Det handler i høj grad også om selve opdækningen med den smukke thekande og stel.
Brug forårets farver til at skabe et skønt påskebord derhjemme.