Hos A. C. Perch har vi mange forskellige tedåser, lige fra tedåser til daglig brug til unikke tedåser med et specielt design. Her får De et lille indblik i vores udvalg af tedåser. Vær opmærksom på, at ikke alle tedåser, vi præsenterer i denne artikel, længere er tilgængelige hos A.C. Perchs.

Tedåser til daglig brug

A. C. Perch sælger tedåser i forskellige designs til daglig brug. Vores nye tedåser i pastelfarver er perfekte til opbevaring af te, De nyder til hverdag. Tedåserne kan indeholde 100 til 200 gram te, og de er lette at stable, så du kan opbevare en del te på ganske lidt plads. Det velkendte A. C. Perchs logo er naturligvis en del af tedåsernes udseende, som ligesom alle vores øvrige tedåser er lette og lufttætte.

PERCHS GUL DÅSEPERCHS LYSEGRØN DÅSEPERCHS PINK DÅSEPERCHS LYSEBLÅ DÅSE

Hvis De ikke kan lide det cirkulære design, er vores populære firkantede tedåser en mulighed. Denne serie findes i en række smukke farver, herunder lyserød, dyb rød, sort og mørkelilla. Nogle få farver er ikke længere i handel, såsom vores brun tedåse, mens nye designs er kommet til herunder en pastelfarvet serie. Alle tedåser har A.C. Perch logo, og en smal gylden linje, der omgiver låget såvel som foden på dåsen.

Grøn tedåse

Perch’s klassiske 100g tedåse

 

Tedåser til Deres yndlingste

Under thedåser finder De også dåser
specielt udviklet til bestemte teer eller blandinger. Vores urtetedåser er et eksempel på denne type dåser (Obs. Dåser i dette afsnit er ved at udgå, og vi har derfor kun få tilbage på lager).

Denne serie er designet til vores populære urteblandinger og kommer i en tynd cylinderform med en simpel sølvkant på låget. De fås i fire varianter: en frisk limegrøn til vores Cool Herbal-blanding, en lys babyblå til Herbal Oriental Boost, en lilla til Herbal Smooth Ginseng og en klar orange til Herbal French Masala.

Alle vores urtetedåser bærer navnet på den blanding, de indeholder.

Ud over vores specielle design til vores urteblandinger, kan De også finde en firkantet tedåse til andre populære blandinger som Afternoon Tea, White Temple, Green Bamboo, Cape Town Blend og Indian Summer. Disse tedåser er alle sorte med et genkendeligt låg i en farve valgt til den specifikke blanding. På forsiden af dåser ser De navnet på den blanding, som den blev designet til.

Unikke designs

A. C. Perchs har gennem tiden solgt adskillige tedåser til specielle lejligheder eller i unikke designs. Et godt eksempel er vores tedåse i imiteret sølv med logo. Dette er en nostalgisk design, som desværre ikke længere forhandles.

En anden model, der har været meget efterspurgt, er den miniature version af transportkasserne, som vores the opbevares i under deres rejse til den lille tebutik i Kronprinsensgade. Denne dåse var lavet i træ med metalbeslag og et malet logo i sort. Denne dåse forhandles desværre heller ikke længere.

Seneste skud på stammen er vores Iconics dåser, som hver især repræsentere en af vore klassikere. Denne serie lanceres i et begrænset antal i begrænsede perioder.