Hos A. C. Perch har vi mange forskellige thedåser, lige fra thedåser til daglig brug til unikke thedåser med et specielt design. Her fårde et lille indblik i vores udvalg af thedåser. Vær opmærksom på, at ikke alle thedåser, vi præsenterer i denne artikel, længere er tilgængelige hos A.C. Perchs.

Thedåser til daglig brug

A. C. Perch sælger thedåser i forskellige designs til daglig brug. Vores nye thedåser i pastelfarver er perfekte til opbevaring af the, De nyder til hverdag. Thedåserne kan indeholde 100 til 200 gram the, og de er lette at stable, så du kan opbevare en del the på ganske lidt plads. Det velkendte A. C. Perchs logo er naturligvis en del af thedåsernes udseende, som ligesom alle vores øvrige thedåser er lette og lufttætte.

Hvis De ikke kan lide det cirkulære design, er vores populære firkantede thedåser en mulighed. Denne serie findes i en række smukke farver, herunder lyserød, dyb rød, sort og mørkelilla. Nogle få farver er ikke længere i handel, såsom vores brun thedåse, mens nye designs er kommet til herunder en pastelfarvet serie. Alle thedåser har A.C. Perch logo, og en smal gylden linje, der omgiver låget såvel som foden på dåsen.

Thedåser til Deres yndlingsthe

Under thedåser finder De også dåser
specielt udviklet til bestemte theer eller blandinger. Vores urtethedåser er et eksempel på denne type dåser.

Denne serie er designet til vores populære urteblandinger og kommer i en tynd cylinderform med en simpel sølvkant på låget. De fås i fire varianter: en frisk limegrøn til vores Cool Herbal-blanding, en lys babyblå til Herbal Oriental Boost, en lilla til Herbal Smooth Ginseng og en klar orange til Herbal French Masala.

Alle vores urtethedåser bærer navnet på den blanding, de indeholder.

Ud over vores specielle design til vores urteblandinger, kan De også finde en firkantet thedåse til andre populære blandinger som Afternoon Tea, White Temple, Green Bamboo, Cape Town Blend og Indian Summer. Disse thedåser er alle sorte med et genkendeligt låg i en farve valgt til den specifikke blanding. På forsiden af dåser ser De navnet på den blanding, som den blev designet til.

Unikke designs

A. C. Perchs har gennem tiden solgt adskillige thedåser til specielle lejligheder eller i unikke designs. Et godt eksempel er vores thedåse i imiteret sølv med logo. Dette er en nostalgisk design, som desværre ikke længere forhandles.

En anden model, der har været meget efterspurgt, er den miniature version af transportkasserne, som vores the opbevares i under deres rejse til den lille thebutik i Kronprinsensgade. Denne dåse var lavet i træ med metalbeslag og et malet logo i sort. Denne dåse forhandles desværre heller ikke længere.

Seneste skud på stammen er vores Iconics dåser, som hver især repræsentere en af vore klassikere. Denne serie lanceres i et begrænset antal i begrænsede perioder.