Perch’s udvalgte thekander 

Perch’s byder ikke alene på kvalitetsthe fra hele verden, vores kunder finder også smukke thekander på hylderne i thehandelen på Kronprinsensgade og online i vores webshop.

De thekander, vi forhandler er valgt med omhu, og vi vil med glæde fortælle lidt mere om, hvorfor vi mener, de kan gøre en mærkbar forskel for Deres oplevelse med theen.

Alle Denbys thekander produceres af dygtige håndværkere, der arbejder fra virksomhedens hjerte i det smukke, landlige Derbyshire.

Her er de blandt andet, fordi der findes en rig forekomst af det ler, de populære kander laves af, men også fordi virksomheden har værnet om de engelske rødder, siden William Bourne stiftede den i 1809. Traditionen for at producere de fine kander i hånden er ligeledes bevaret, og mange af Denbys ansatte kommer fra familier, hvor det keramiske håndværk er blevet videregivet fra generation til generation.

Denbys keramik er kendt for sin utroligt høje holdbarhed – fire Denby kopper er i følge virksomheden nok til at holde en af de ikoniske, engelske dobbeltdækkerbusser oppe. Den rå styrke i keramikken kombineres af Denbys sans for et stilfuldt design, der hele tiden udvikles og forfines, så nye klassikere føjes til sortimentet.

Perch’s har forelsket sig i den smukke og praktiske Denby Nevva Drip, der er kendetegnet ved den patenterede tud, der, udover at være flot, sørger for at thekanden aldrig drypper. Denby Nevva Drip holder utroligt godt på varmen, og den fås i flere smukke farver som Imperial Blue, Camel, Merlot og White.  

Nogle former for the har så smuk og klar en farve, at det næsten er synd at fylde dem i en keramisk thekande. Her kan vi anbefale en thekande af jenaglas, der giver Dem mulighed for at nyde theens smukke farve og give serveringen en ekstra sanselig dimension. Server for eksempel din specialthe i denne flotte thekande, der også er populær som gave.

 

 

Skriv et svar