A.C. PERCHS THEHANDEL

Oslo

Vores nyeste butik og Tea Room ligger centralt i Oslo

Butik og Tea Room

Vi ser frem til at ønske Dem velkommen til A.C. Perchs Thehandel i Oslo.

I november 2014 åbnede A.C Perchs Thehandel en butik i Steen og Strøms Food Court. Inden for få år blev det tydelig at efterspørgslen blandt de norske kunder var til stede, men at vores theer desværre ikke kom til deres ret i et miljø omringet af andre stærke aromaer. Hos A. C. Perchs skal theen ikke bare nydes, men også betragtes og duftes.

Det var derfor med stor glæde, at A.C Perchs i november 2017 kunne åbne vores egen butik og Tea Room i Kirkegata 5, Oslo.

Som med vores butik i Aarhus, ønskede vi at genskabe A. C. Perch ånden, men samtidig bruge og involvere de omgivelser vi befandt os i. Vores bløde, karakteristiske møblement, vores guldfarvede tapet og kompetente personale ønsker dem derfor velkommen til en verden hvor theen er i højsæde.

Mens De læner dig tilbage og nyder en velskænket kop the kan De more Dem over anekdoter fra store personligheder, som har the som sin foretrukne drik, eller lade roen sænke sig over Dem.

Besøg vores butikker på følgende adresser.

De finder os her

Udover den gamle butik som ligger i hjertet af København, finder De også butik og Tea Room i Aarhus. Grundet Covid-19 er vores butik i Københavns Lufthavn desværre midlertidig lukket.

KØBENHAVN

Kronprinsensgade 5
1114 København K

Telefon: +45 33 15 35 62 – tryk 2
E-mail: butik (@) perchs.dk

AARHUS

Volden 3
8000 Aarhus

Telefon: +45 33 15 35 62 – tryk 4
E-mail: aarhus (@) perchs.dk

OSLO

Kirkegata 5
0153 Oslo

Telefon: +47 96 097 809
E-mail: perchs (@) perchs.no

CPH AIRPORT

Københavns lufthavn
Terminal 2

E-mail: cph (@) perchs.dk