En let og sommerlig dessert med et strejf af matcha. 

Overrask Deres gæster med en elegant lagkage med en frisk sommersmag. Kagen er enkel at lave og præsenterer sig smukt på ethvert tebord.

 

Ingredienser

  • lagkagebunde (almindelige eller chokolade)

  • ½ liter piskefløde

  • 200 g hvid chokolade

  • 2 tsk matcha-tepulver

Pynt:

  • Glasur, marcipan eller hvid sukkertopping

  • Et let drys matcha til finish

Fremgangsmåde

  1. Smelt chokoladen forsigtigt over vandbad.

  2. Pisk fløden til en let og luftig konsistens.

  3. Vend den smeltede chokolade i flødeskummet.

  4. Tilsæt matcha og rør det hele forsigtigt sammen.

  5. Fordel cremen mellem lagkagebundene og saml kagen.

  6. Pynt med glasur, marcipan eller sukkertopping – og afslut med et dekorativt drys matcha på toppen.

Kagen smager bedst efter et par timer i køleskabet.

Økologisk Matcha

kr.195.00 Kan købes som abonnement.

Sommerblanding

kr.73.00 pr. 100 g. Kan købes som abonnement.