TÆL NED TIL JUL MED 24 THE-OVERRASKELSER

Julen er en helt speciel og traditionsrig tid – også hos Perch. En tid som indbyder til hygge, nærvær og et hjerteligt velkommen tilbage til årets julekalender.The-julekalenderen indeholder 24 magiske små the-overraskelser pakket i smukke nye dåser, som glæder og luner. En hyggelig start på dagen i december måned. En luksuriøs julekalender i to designs, leveret i smuk æske og Perch net. Fire dåser kan hænges på juletræet.
Bliv forkælet med alt hvad hjertet begærer af oolong, hvide, grønne, sorte og urte-theer. En ny smagsoplevelse fra theens verden frem til jul. Gør ventetiden ekstra hyggelig og varm med årets smukke julekalender. Der er fri fragt på årets julekalender.
Theer og dåser er ens i de to julekalendere. Der vedlægges et lille hæfte med udførlige beskrivelser og bryggetips til hver the.

LIMITED EDITION OG FRI FRAGT

Der er fri fragt på året julekalender. Vi designer hvert år en ny kalender, så juletiden bliver noget særligt. Derfor kommer julekalenderen i begrænset antal, så vent ikke for længe med at bestille.
Julekalenderen er en god mulighed for at smage på mange forskellige kvalitetstheer og udvalget varierer fra år til år.Kalenderen kan købes i vores fysiske forretninger og online i Danmark med fri fragt til danske adresser.