Kære the-drikker

VI PAKKER OGSÅ MELLEM JUL OG NYTÅR

I år er online leveringstiden desværre længere end den plejer at være, og det er der flere årsager til.
Først og fremmest så er theen i A.C. Perchs Thehandel ikke en plukkevare. Hver bestilling bliver først pakket og blandet når vi modtager Deres bestilling i webshoppen. På den måde sikrer vi, at De altid modtager helt friskt pakkede varer.

Vores pakkemedarbejdere arbejder på højtryk og har gjort det siden foråret, da den første Covid19 bølge ramte Danmark. Covid19-krisen har nemlig bevirket, at væsentligt flere kunder handler online i denne tid, i stedet for at besøge de fysiske forretninger. Pakkeriet arbejder desuden i to hold, så vi sikrer, at man hele tiden arbejder i de samme grupper.

Sidst, men ikke mindst, så er vores pakkeleverandører GLS og PostNord udfordret til deres yderste på grund af Covid19 situationen, Black Friday og den forøgede online julehandel.
Perchs online shop er åben døgnet rundt, og vi pakker så hurtigt vi kan. Leveringstid lige nu er 3-4 dage. Vi pakker helt frem til jul og så hurtigt vi kan, men har vi Deres bestilling inden den 15. december kl 12. så skulle pakken være fremme inden den 24. december. Bestiller De efter den 15 december er der naturligvis stadig mulighed for at pakken kan nå frem inden jul og vi gør naturligvis alt hvad vi kan for at få alle pakker frem til jul. Fragt på alle DK ordrer fra 29 kr. Fragtfrit ved køb over 400 kr.

Mange tak for Deres forståelse og tålmodighed. Vi pakker så hurtigt vi kan.

God Jul

A.C. Perchs Thehandel.