Julekalender 2023

Julen er altid en helt speciel tid i den gamle te forretning, og vi glæder os hvert år til at tage imod kunder i butikker, te-saloner og online. Julen er en traditionsrig begivenhed for mange os, og en af de bedste traditioner ved julen i A.C. Perch er julekalenderen.

Tæl ned til jul med A.C. Perchs

Limited edition - 24 nye overraskelser venter

Senest den første oktober hvert år lancerer A. C. Perchs Thehandel traditionen tro årets julekalender. En luksuriøs julekalender med 24 dåser med spændende teer fra hele verden.

Hvert år er julekalenderen en unik oplevelse. Dåserne får nyt design, og udvalget af teer varierer. Te-julekalenderen er en magisk lille te overraskelse pakket i en smuk dåse, som glæder hver dag i december frem mod jul. Julekalenderen bringer hygge og glæde i december måned.

Glæd Dem selv eller en De holder særligt af med årets limited edition julekalender. Bliv inspireret hver dag i december frem til jul. Inde i julekalenderen findes et lille hæfte med en detaljeret beskrivelse af hver te med tilhørende bryggevejledninger herunder bryggetips, trækketid og vandtemperatur. Pas på ikke at læse for langt frem så overraskelsen udebliver.

Vi ser frem til at dele denne skønne juletradition med Dem i år.

julekalender-green-8
En ny overraskelse hver dag i december
Julekalenderens indhold
Julekalenderen indeholder en bred vifte af teer, herunder grøn te, sort te, hvid te, oolong te og urtete. Det er derfor en rigtig god mulighed for at få smagt mange forskellige teer. I år er hver te pakket i små farverige dåser, og som noget ekstra er der en særlig lille te-overraskelse til søndage i advent.

Glæd Dem selv eller en De holder af

Fri fragt

HUSK! Der er fri fragt på julekalenderen i Danmark. Julekalenderen er altid ”limited edition”, så vent ikke for længe med at bestille. 
Skal De bruge flere julekalendere så hjælper vi også gerne med at sende ud.
julekalender-green-7

 

Vær blandt de første når julekalenderen udgives – Tilmeld Dem vores nyhedsbrev herunder.

Seneste års julekalendere