En hyggelig start på dagen hver  dag i december frem mod jul.  Kommer i begrænset oplag og med FRI FRAGT

Julen er altid en helt special tid i den gamle teforretning og vi glæder os hvert år til at tage imod vores kunder i butikker og tearooms. Vi har igen i år skabt en helt unik te julekalender, som vi præsenterer 1 oktober. En lille te gave hver dag i december frem mod jul.

1. OKTOBER OG NYHED
Den første oktober lancerer Perchs Thehandel traditionen tro årets julekalender. En luksuriøs julekalender med 24 dåser med spændende teer fra hele verden.

Glæd Dem selv eller en De holder særligt af med årets julekalender. Bliv inspireret hver dag i december frem til jul. Årets julekalender kommer i to design, men indholdet er ens i begge kalendre. Inde i julekalenderen findes et lille hæfte med en detaljeret beskrivelse af hver te med tilhørende bryggevejledning, bryggetips, trækketid og vandtemperatur. Pas på ikke at læse for langt frem så overraskelsen udebliver.

Julekalenderen består af både grøn te, sort te, hvid te, oolong te og urtete, så det er en rigtig god mulighed for at få smagt mange forskellige teer. Som noget nyt i årets kalender kan fire af de smukke dåser også hænges på juletræet!

FORSINKET LEVERING I ÅR

Julekalenderen vil være at finde i vores forretninger i København, Aarhus, CPH Airport og Online i vores webshop. Forsendelse fra webshoppen sker fra 1. oktober i takt med at de bliver pakket færdig. I år er fragtlinjerne fra Sydøstasien hårdt ramt af forsinkelser, og te-branchen er naturligvis ingen undtagelse. Det bevirkede, at dåserne ankom meget senere end forventet. Vi pakker naturligvis så hurtigt vi kan og får også hjælp af et par beskyttede værksteder i Danmark . Julekalenderen udsendes naturligvis i samme rækkefølge, som vi modtager bestillingerne.

Også i år er julekalenderen en limited edition, så vent ikke for længe med at bestille. FRI FRAGT I DANMARK

Husk der er fri fragt på julekalenderen.             Køb Julekalenderen her