Opdateret: 1. februar 2021

Her kommer en lille update på baggrund af de sidste restriktioner.
Vores forretninger i København og Aarhus er fødevarevirksomheder og vi holder åbent. Selvfølgelig med god afstand, store visirer på disken og håndsprit, så De trykt kan handle. Perchs Tearoom i København og Aarhus holder lukket på grund af COVID19 restriktionerne, MEN vi laver afternoon tea to go hver fredag og lørdag. Husk at bestille online på www.perchstearoom.dk

Vi glæder os til at byde Dem trygt indenfor i forretningerne og vores onlineshop er åbent døgnet rundt.

Læs mere om vores nuværende COVID19 tiltag.

BUTIKKER

I alle Perchs forretninger har vi ekstra fokus på hygiejnen. Vores ansatte anvender mundbind eller visir og I butikkerne i København og Aarhus henstiller vi til, at der kun er 2 kunder i butikken i København og 4 kunder i Aarhus på samme tid. Der er opstillet håndsprit til Deres hænder som De kan benytte både før og efter ekspeditionen. Vi har opsat en ventebænk udenfor og overdækket fortovet udenfor forretningen hvis vejret driller. Vi kan desværre ikke tilbyde vores kunder at dufte til theen i skrivende stund.

ONLINE SHOP
Online butikken er åben døgnet rundt, og vi pakker så hurtigt vi kan. Leveringstid lige nu er 2-3  hverdage.  Fragt på alle DK ordrer fra 29 kr. Fragtfrit ved køb over 400 kr.

THESALONERNE 
er desværre lukkede i denne tid for siddende gæster, men De kan bestille Afternoon Tea to go på www.perchstearoom.dk

Vi glæder os meget til at byde alle velkommen igen.

CPH – Kastrup Lufthavn.
Vores butik i Lufthavnen er lukket ned den 14. marts da Danmark lukkede sine grænser. Som det ser ud lige nu, så åbner lufthavnsforretningen først i 4 kvartal af  2021.

Mange tak for forståelsen og tak for alle de søde og positive tilkendegivelser de sidste mange måneder. Vi takker for jeres trofaste støtte i vores onlineforretning, og vi glæder os til at byde velkommen i både forretninger og thesaloner.

Mange hilsner Stine Hincheldey Alwen, Christian Hincheldey og hele Perchs teamet.