Opdateret: 19. september 2020

Vores forretninger og the-saloner i København og Aarhus er åbne og der er holdes god afstand. Alt personale anvender mundbind eller visir. Vi glæder os til at byde Dem trygt indenfor.

Læs mere om vores nuværende COVID19 tiltag.

BUTIKKER

I alle Perchs forretninger har vi ekstra fokus på hygiejnen. Vores ansatte anvender mundbind eller visir og I butikkerne i København og Aarhus henstiller vi til, at der kun er 4 kunder i butikken på samme tid. Der er opstillet håndsprit til Deres hænder som De kan benytte både før og efter ekspeditionen. Vi har opsat en ventebænk udenfor og overdækket fortovet udenfor forretningen hvis vejret driller. Vi kan desværre ikke tilbyde vores kunder at dufte til theen i skrivende stund.

ONLINE SHOP
Online butikken er åben døgnet rundt og vi pakker så hurtigt vi kan. Leveringstid er 1-3 hverdage. Fragt på alle DK ordrer 35 kr. Fragtfrit ved køb over 400 kr.

THESALONERNE 
Er åbne – vi glæder os meget til at byde alle velkommen igen.Vi har naturligvis stor fokus på hygiejnen og på at holde god afstand mellem bordene. Husk at medbringe mundbind til når De ankommer og står op fra bordet.

CPH – Kastrup Lufthavn.
Vores butik i Lufthavnen er lukket ned den 14. marts da Danmark lukkede sine grænser. Som det ser ud lige nu, så åbner lufthavnsforretningen først i  sensommeren 2021.

Mange tak for forståelsen og tak for alle de søde og positive tilkendegivelser de sidste mange måneder. Vi takker for jeres trofaste støtte i vores onlineforretning, og vi glæder os til at byde velkommen i både forretninger og thesaloner.

 

Mange hilsner Stine Hincheldey Alwen, Christian Hincheldey og hele Perchs teamet.