Hos A.C. Perch’s Thehandel er vi igen stolte af at være produktpartner for Copenhagen Pride 2023. I A.C. Perchs Thehandel er mangfoldighed og inklusion en naturlig del af vores hverdag og højt på vores dagsorden. Det involverer alle medarbejdere og teams i vores virksomhed.

Der er stadig meget at gøre i forhold til lighed rundt om i verden, og vi ønsker at bidrage og støtte lighed og retfærdighed for alle. Hvis vi alle Come Together og fejre lighed, kærlighed og menneskerettigheder ved Copenhagen Pride 2023, sætter vi fokus på disse essentielle rettigheder i vores liv.

Hos  A.C. Perchs Thehandel fokuserer vi allerede på vigtige emner relateret til et bedre liv og retfærdighed gennem vores samarbejde med Human Practice Foundation, Nepal Help og vores medlemskab af Ethical Tea Partnership, der arbejder for at skabe en bedre og mere bæredygtig te-industri for te-arbejdere, landmænd og miljøet. Derfor er det naturligt for os at være produktpartner for Copenhagen 2023.

EQualiTEA

Prøv vores Pride-te – EQualiTEA – og støt det vigtige arbejde for lighed og retten til at være præcis, hvem du ønsker at være. EQualiTEA er en lækker frugtagtig grøn teblanding med noter af champagne, som kan nydes både varm og kold som iste. Vi donerer 25 DKK for hver solgt dåse til Copenhagen Pride.