Udvalgte juleprodukter Julen sig nærmer Juleæsker, kræmmerhuse mm Se mere her Kvalitetste fra hele verden en verden af the Velkommen til København / Aarhus / Oslo
Skandinaviens ældste teforretning

A.C. Perchs the - te af højeste kvalitet

Her finder De te af højeste kvalitet, hvad enten det drejer sig om grøn te, hvid te, sort te, oolong eller urtete. 186 års erfaring med egen import fra de bedste teplantager i verden.

Te er den mest udbredte drik i verden næst efter vand. Al te stammer fra en og samme plante, den såkaldte Camellia Sinensis, der har sin oprindelse i Kina. De mange arter, der har udviklet sig fra Camellia Sinensis, og de forskelligartede vækstvilkår, de vokser og høstes i, giver de hundredevis af smagsoplevelser, som Perch’s teer kan tilbyde Dem. Vi har mere end 186 års erfaring inden for tehandel, og hos os finder De et bredt udvalg af velkendte og særlige theblandinger fra Kina, Japan, Nepal, Indien og Sydafrika blandt andre. Vi tilbyder klassiske teblandinger, friske iceteas og muligheden for at sammensætte Deres helt egen blanding. Gå på opdagelse i vores store udvalg  af teer og køb Deres te online her.

Tag på opdagelse i en verden af the.

Nordens ældste teforretning

Vi tilbyder et stort udvalg af verdensklasse theer, gaveartikler og the-tilbehør.

Rene te'er

teaser-featured-1

Te typer

teaser-featured-2

Tilbehør til the

teaser-ledige-stillinger
QUALITY & TRADITION SINCE 1835

Kig forbi vores tebutik i Københavns lufthavn

Vores tebutik i Københavns Lufthavn er åben hver dag fra 7-19. vi glæder os at byde Dem velkommen igen.