Kom til thesmagning og fødselsdagsfejring –

A.C. Perch’s Thehandel fejrer 180 års jubilæum på Dronningens fødselsdag

Der er meget at fejre disse dage. Dronning Margrethe fylder 75 år, og på samme dag kan Danmarks ældste theforretning, A.C. Perch’s, fejre 180 års jubilæum. Den Kongelige Hofleverandør fejrer den runde dag på torsdag den 16. april med live musik, thesmagning og andre lækkerier til alle, der kigger forbi forretningen, porten og Tea Room’et i Kronprinsensgade 5.

I Perchs Tea Room vil man kunne nyde smagsprøver serveret af det daglige personale, og den faste fødselsdagstradition med Cremant til alle siddende gæster vil også blive gentaget.

I porten er der live musik, og der vil være reception og smagning mellem 13-17.

I anledning af jubilæet har A.C. Perch’s desuden sammensat en helt ny the i en smuk jubilæumsdåse. Theen hedder Lu Yu Blandingen, er opkaldt efter forfatteren til den første bog skrevet om the. Lu Yu blandingen er en sort kinesisk the med noter af appelsin, blåbær og hyldeblomst. Jubilæumsblandingen serveres både til receptionen i porten og i Perchs Tea Room. Dåsen sælges fra den 16 april !

Perchs Tea Room var allerede tilbage i december måned fuldt booket på fødselsdagen, så der er lagt op til en storstilet fejring af Københavns og Danmarks ældste theforretning.